Θύμα ληστείας ο σεφ της Μενεγάκη! Βίντεο
Ο Γιώργος Παπακώστας έπεσε ξανά θύμα ληστείας, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο εστιατόριο που διατηρεί στη Νέα Σμύρνη, για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Ο σεφ και συνεργάτης της Ελένης […]
20 Φεβρουαρίου 2020 18:24
Η μακρά παράδοση στο κρέας ξεκινάει από το 1960 με τον παππού και τις παραδοσιακές συνταγές του, τις οποίες φρόντισε να μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές. Σήμερα, στο εργαστήρι τους στην Αγία Παρασκευή (Αγίας Τριάδος 6) φτιάχνουν καθημερινά τις βέργες από κρέατα παραγωγής τους και τροφοδοτούν με την καλύτερης ποιότητας πρώτη ύλη τα μαγαζιά τους.
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη από κοντοσούβλι: πρόβειο, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος.. οι βέργες είναι ατομικές και μπαίνουν στη φωτιά την ώρα της παραγγελίας. Επίσης, μπορεί να δοκιμάσετε κοκορέτσι και τυλιχτό του Χασάπη, δηλαδή μια μεγάλη σουβλακόπιτα με όποιο κοντοσούβλι θέλετε.