Δούκισσα Νομικού: Φωτογράφισε τον γιο της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 11:48

Η Δούκισσα Νομικού φωτογράφισε τον γιο της Σάββα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά ευχήθηκε μέσω του Instagram στον γιο της Σάββα, ο οποίος είχε χθες την ονομαστική του εορτή.

Τον φωτογράφισε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα αγαπημένα του λούτρινα παιχνίδια και «ανέβασε» τη φωτογραφία στο Instagarm.

«Χρόνια πολλά στον Σάββα μας. #happynameday #forevermybabyboy Πιστεύεις του αρέσει ο Σούπερ Μάριο;», έγραψε η Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Από εκεί και πέρα, η Νομικού ταξίδεψε στο Λονδίνο πριν από λίγες ημέρες.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά, Σάββα και Αναστασία, στη βρετανική πρωτεύουσα, που είναι στολισμένη για τα Χριστούγεννα.

Όπως είναι φυσικό, ανάρτησε φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας χαμογελαστή με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Οι τελευταίες μέρες σε φωτογραφίες», ανέφερε η Νομικού στη λεζάντα της ανάρτηση της.

Η παρουσιάστρια είχε τη δυνατότητα να χαλαρώσει για ένα διήμερο μαζί με την οικογένειά της και απόλαυσε κάθε στιγμή του ταξιδιού της.

Όπως είναι γνωστό, η Νομικού δεν έχει υποχρεώσεις στην τηλεόραση αυτή τη σεζόν μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη. Ευχαριστώ επίσης, πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν», είχε πει η ίδια μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τέλος, εξήγησε πως θα μιλήσει για τα όσα συνέβησαν με το «Πρωινό» μόνο όταν θεωρήσει ότι θα φτάσει η κατάλληλη στιγμή.

«Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή, όταν και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», δήλωσε.