Χρήστος Δάντης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον τσακωμό του με τη Χατζηανδρέου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 10:15

Ο Χρήστος Δάντης ρωτήθηκε για την παρεξήγηση που είχε με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, την οποία αποκάλυψε η ίδια αλλά δεν θέλησε να πει το παραμικρό.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης βρέθηκε σε εκδήλωση και ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ωστόσο,  δεν θέλησε να καμία δήλωση και αρκέστηκε να πει: «”Δεν μας αφορά σήμερα ο τσακωμός μου με την Ασημίνα, είμαστε για άλλο λόγο εδώ».

Στην εκπομπή «Γεια σου» είχε μιλήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» αποκάλυψε πως είχε μια παρεξήγηση με τον Δάντη αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε… Το μονόπετρο δεν μου το έχει δώσει ο Χρήστος, θα πάρω την γιαγιά μου τηλέφωνο. Η σχέση μας είναι επίσημη, έχουμε βγει και το έχουμε δηλώσει», είπε η Χατζηανδρέου.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε»

Από την πλευρά του, ο Δάντης παλαιότερα μίλησε την εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση τους, λέγοντας: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι το αφεντικό μου, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για μένα στο χώρο. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην Αυτοκίνηση, κάποιοι από τον χώρο είπαν ‘θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;».

Και πρόσθεσε: «Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω, είναι το «Παλιό μου παλτό» αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».